Ρεφλέ Μαλλιών Απλό

0 out of 5

10.00

Λούσιμο, Ρεφλέ, Στέγνωμα

Περιγραφή

Ρεφλέ Μαλλιών

Το ρεφλέ είναι μία τεχνική χρώματος για την επιδιόρθωση μίας απόχρωσης που δεν μας ικανοποιεί. Δεν αφορά μεγάλες αλλαγές χρώματος γιατί διαφορετικά θα πρέπει να εφαρμοστεί βαφή. Μπορεί να εφαρμοστεί με μόνιμη βαφή μαλλιών ή με χρωμομάσκα ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ρεφλέ εφαρμόζουμε συνήθως για να εξουδετερώσουμε μία ανεπιθύμητη απόχρωση (κιτρινίλα, πράσινο, μωβ κλπ), για να τροποποιήσουμε ελαφρώς μία απόχρωση για παράδειγμα ένα καφέ να γινει πιο σοκολατί ή ένα φυσικό πιο μπεζ. Τέλος κάνουμε ρεφλέ για να δώσουμε ένταση σε ένα χρώμα όπως για παράδειγμα ένα μουντό κόκκινο μπορεί να γίνει λαμπερό και έντονο.

Πριν την εφαρμογή

Συζητάμε με τον πελάτη για να κατανοήσουμε τι ακριβώς θέλει και κατόπιν αποφασίζουμε τι προϊόντα θα χρησιμοποιήσουμε και το μίγμα των χρωμάτων που θα εφαρμόσουμε.

Λούσιμο

Λούζουμε και αφήνουμε τα μαλλιά ελαφρώς βρεγμένα για να διευκολύνουμε την εφαρμογή του ρεφλέ.

Εφαρμογή

Εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά και δουλεύουμε το μίγμα πάνω στα μαλλιά μέχρι να αποκτήσουμε τα επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατόπιν ξεβγάζουμε και στεγνώνουμε τα μαλλιά με το πιστολάκι.

Γενικά

Η συγκεκριμένη υπηρεσία  περιλαμβάνει τα παραπάνω βήματα το οποία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Αν επισκεφτείτε για πρώτη φορά το κομμωτήριο μας θα προηγηθεί μία συνέντευξη για να καθορίσουμε τον τύπο των μαλλιών σας το χρώμα, προηγούμενες εφαρμογές καθώς και πιθανές αλλεργίες σε προϊόντα και τεχνικές. Σημαντικό: ανά περίπτωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και βαφές χωρίς αμμωνία και PPD χωρίς όμως τις ίδιες δυνατότητες με τις κλασσικές βαφές ή ακόμα και χρωμομάσκες!

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην συγκεκριμένη υπηρεσία επιλέγονται με βάση την αποτελεσματικότητά τους ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρωτίστως όμως με κριτήριο την προστασία και περιποίηση των μαλλιών.