Παιδικά κουρέματα στο κομμωτήριο Colour Masters

Παιδικά Κουρέματα

0 out of 5

6.00

Λούσιμο, Κούρεμα, Λούσιμο, Styling

Περιγραφή

Παιδικά Κουρέματα

Τα παιδικά κουρέματα είναι τα πιο απαιτητικά αφού θα πρέπει να πείσουμε του μικρούς μας φίλους να είναι όσο πιο ακίνητοι γίνεται. Ουσιαστικά η δυσκολία αφορά τα μικρότερα παιδιά τα οποία θα πρέπει να δουν την διαδικασία σαν παιχνίδι.

Προετοιμασία

Πριν το κούρεμα συζητάμε μαζί με τον γονέα το είδος του κουρέματος βρέχουμε τα μαλλιά του για να προχωρήσουμε  στο κούρεμα.

Εφαρμογή Κουρέματος

Αφού έχουμε κατανοήσει πλήρως τι θα εφαρμόσουμε περνάμε στο κούρεμα. Kατόπιν λούζουμε τα μαλλιά ξανά για να απομακρύνουμε τις τρίχες. Τέλος στεγνώνουμε τα μαλλιά για να ολοκληρώσουμε την υπηρεσία.

Γενικά

Η υπηρεσία “Παιδικά Κουρέματα”  περιλαμβάνει τα παραπάνω βήματα το οποία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Αν επισκεφτείτε για πρώτη φορά το κομμωτήριο μας θα προηγηθεί μία συνέντευξη για να καθορίσουμε τον τύπο των μαλλιών και του τριχωτού του παιδιού σας.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην συγκεκριμένη υπηρεσία επιλέγονται με βάση την αποτελεσματικότητά τους ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρωτίστως όμως με κριτήριο την προστασία και περιποίηση των μαλλιών.