Γυναικεία κουρέματα στο κομμωτήριο Colour Masters

Γυναικεία Κουρέματα

0 out of 5

15.00

Λούσιμο, Θεραπεία, Κούρεμα, Στέγνωμα

Περιγραφή

Γυναικεία Κουρέματα

Τα γυναικεία κουρέματα παρουσιάζουν πολλές ιδιαιτερότητες. Είναι σίγουρα δύσκολο να αποφασίσουμε τι μας ταιριάζει και τι θα μας αντιπροσωπεύει. Για να αξιολογήσουμε αν ένα κούρεμα που μας αρέσει θα μας ταιριάζει θα πρέπει να ληφθούν υπ  όψιν το σχήμα του προσώπου και του κεφαλιού, το στυλ σας καθώς και ο τρόπος που χτενίζεστε. Σε αυτό το σημείο οι συμβουλές μας θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς!

Προετοιμασία

Πριν το κούρεμα συζητάμε μαζί σας για να αποφασίσουμε ακριβώς το είδος του κουρέματος και το τελικό μήκος καθώς και τον τρόπο που θα χτενίζετε τα μαλλιά σας. Κατόπιν λούζουμε στον λουτήρα για να απομακρύνουμε το styling και να προχωρήσουμε  στο κούρεμα.

Εφαρμογή Κουρέματος

Αφού έχουμε κατανοήσει πλήρως τι θα εφαρμόσουμε περνάμε στο κούρεμα και κατόπιν λούζουμε τα μαλλιά ξανά για να απομακρύνουμε τις τρίχες. Τέλος εφαρμόζουμε τα κατάλληλα προϊόντα styling για να αναδείξουμε το κούρεμα και προχωράμε στο στέγνωμα. Παράλληλα σας δίνουμε συμβουλές για το πώς θα πρέπει να χτενίζεστε στο σπίτι για να αναδεικνύεται καλύτερα το κούρεμα.

Γενικά

Η υπηρεσία “Γυναικεία Κουρέματα” περιλαμβάνει τα παραπάνω βήματα το οποία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Αν επισκεφτείτε για πρώτη φορά το κομμωτήριο μας θα προηγηθεί μία συνέντευξη για να καθορίσουμε τον τύπο των μαλλιών και του τριχωτού σας.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην συγκεκριμένη υπηρεσία επιλέγονται με βάση την αποτελεσματικότητά τους ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρωτίστως όμως με κριτήριο την προστασία και περιποίηση των μαλλιών.