Μπαλαγιάζ σε Μεσαία Μαλλιά

0 out of 5

30.00

Ξάνοιγμα, Θεραπεία, Στέγνωμα, Φορμάρισμα

 

 

Περιγραφή

Μπαλαγιάζ Μαλλιών

Το μπαλαγιάζ είναι μία τεχνική χρώματος για την ανάδειξη του φυσικού look το οποίο συνδυάζει ένα φυσικό όμπρε με φυσικές ανταύγειες που μοιάζουν σαν έχουν δημιουργηθεί από τον ήλιο. Ουσιαστικά το χρώμα των μαλλιών ξανοίγει σταδιακά από τα μήκη προς τις άκρες και αλλάζει ελαφρώς και η απόχρωση. Το ξάνοιγμα αυτό γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να “μοιάζει” φυσικός σαν να έχει γίνει από τον ήλιο. Φυσικά υπάρχουν και παραλλαγές όπου εφαρμόζουμε extreme χρώματα και έντονες διχρωμίες με την όμως ίδια τεχνική. Μπορεί να εφαρμοστεί σε φυσικά αλλά και βαμμένα μαλλιά αλλά σίγουρα σε μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά.

Πριν την εφαρμογή

Συζητάμε με τον πελάτη για να κατανοήσουμε ακριβώς το επιθυμητό αποτέλεσμα και κατόπιν αποφασίζουμε τον τόνο του ξανοίγματος και το μίγμα των χρωμάτων που θα εφαρμόσουμε.

Ξάνοιγμα των μαλλιών

Εφαρμόζουμε ντεκαπάζ στα μήκη και τις άκρες με τέτοιον τρόπο ώστε να μην δημιουργούνται γραμμές. Παράλληλα δημιουργούμε τις φυσικές ανταύγειες στα μήκη με τρόπο ώστε να δένουν με το ξάνοιγμα στις άκρες. Το μίγμα του ντεκαπάζ εξαρτάται από τον τόνο των μαλλιών και του επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως προσθέτουμε HIPLEX στο μίγμα του ντεκαπάζ για να προστατεύσουμε τα μαλλιά από την φθορά. Σε περίπτωση που τα μαλλιά είναι φυσικά και το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είναι αρκετά ανοιχτό μπορούμε να ξανοίξουμε και με ξανθιστική βαφή.

Εφαρμογή Θεραπείας Μαλλιών

Κατόπιν λούζουμε και προχωράμε σε εφαρμογή της θεραπείας ενυδάτωσης και θρέψης των μαλλιών. Εφαρμόζουμε μάσκα μαλλιών με χαμηλό PH η οποία κλείνει περεταίρω τα λέπια της τρίχας, εγκλωβίζοντας το χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας. Παράλληλα θρέφει και χαρίζει απαλότητα και λάμψη. Απαραίτητος χρόνος παραμονής της μάσκας 10-15 λεπτά.
Ολοκληρώνουμε την θεραπεία ξεβγάζοντας την μάσκα και εφαρμόζουμε ένα μη ξεπλενόμενο προϊόν θεραπείας. Ένα τέτοιο προϊόν διευκολύνει το χτένισμα, εξουδετερώνει το φριζάρισμα και προστατεύει από την θερμοκρασία.

Γενικά

Η υπηρεσία “μπαλαγιάζ” περιλαμβάνει τα παραπάνω βήματα το οποία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Αν επισκεφτείτε για πρώτη φορά το κομμωτήριο μας θα προηγηθεί μία συνέντευξη για να καθορίσουμε τον τύπο των μαλλιών σας το χρώμα, προηγούμενες εφαρμογές καθώς και πιθανές αλλεργίες σε προϊόντα και τεχνικές. Σημαντικό: ανά περίπτωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και βαφές χωρίς αμμωνία και PPD χωρίς όμως τις ίδιες δυνατότητες με τις κλασσικές βαφές ή ακόμα και χρωμομάσκες!

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην συγκεκριμένη υπηρεσία επιλέγονται με βάση την αποτελεσματικότητά τους ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρωτίστως όμως με κριτήριο την προστασία και περιποίηση των μαλλιών.

Σημαντικό

Η υπηρεσία αφορά εφαρμογή σε φυσικά μαλλιά ή πρόσφατα βαμμένα μαλλιά. Αν χρειάζεται βαφή η ρίζα των μαλλιών ή πέρασμα βαφής στο μαλλιά τότε χρεώνεστε με επιπλέον υπηρεσία!