Ανταύγειες σε Μεσαία Μαλλιά

0 out of 5

35.00

Με HIPLEX

Ξάνοιγμα, Θεραπεία, Στέγνωμα, Φορμάρισμα

Περιγραφή

Ανταύγειες Μαλλιών

Οι ανταύγειες είναι μία κλασσική τεχνική την οποία εφαρμόζουμε συνήθως για να φωτίσουμε το χρώμα στα μαλλιά. Υπάρχουν πολλές τεχνικές εφαρμογής και πολλοί τύποι ανταυγειών, εφαρμόζουμε πάντα την πιο κατάλληλη τεχνική ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πριν την εφαρμογή

Συζητάμε με τον πελάτη για να κατανοήσουμε ακριβώς το επιθυμητό αποτέλεσμα και κατόπιν αποφασίζουμε τον τόνο του ξανοίγματος και το μίγμα των χρωμάτων που θα εφαρμόσουμε.

Ξάνοιγμα των μαλλιών

Εφαρμόζουμε το ντεκαπάζ αφού έχουμε καθορίσει την τεχνική και έχουμε ξεχωρίσει τις τούφες που θα δημιουργηθούν οι ανταύγειες. Κλείνουμε τις ανταύγειες σε αλουμινόχαρτο για να μην επηρεάσουμε τα υπόλοιπα μαλλιά. Το μίγμα του ντεκαπάζ εξαρτάται από τον τόνο των μαλλιών και του επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως προσθέτουμε HIPLEX στο μίγμα του ντεκαπάζ για να προστατεύσουμε τα μαλλιά από την φθορά. Σε περίπτωση που τα μαλλιά είναι φυσικά και το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είναι αρκετά ανοιχτό μπορούμε να ξανοίξουμε και με ξανθιστική βαφή.

Εφαρμογή Θεραπείας Μαλλιών

Κατόπιν λούζουμε και προχωράμε σε εφαρμογή της θεραπείας ενυδάτωσης και θρέψης των μαλλιών. Εφαρμόζουμε μάσκα μαλλιών με χαμηλό PH η οποία κλείνει περεταίρω τα λέπια της τρίχας, εγκλωβίζοντας το χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας. Παράλληλα θρέφει και χαρίζει απαλότητα και λάμψη. Απαραίτητος χρόνος παραμονής της μάσκας 10-15 λεπτά.
Ολοκληρώνουμε την θεραπεία ξεβγάζοντας την μάσκα και εφαρμόζουμε ένα μη ξεπλενόμενο προϊόν θεραπείας. Ένα τέτοιο προϊόν διευκολύνει το χτένισμα, εξουδετερώνει το φριζάρισμα και προστατεύει από την θερμοκρασία.

Γενικά

Η υπηρεσία ανταύγειες περιλαμβάνει τα παραπάνω βήματα το οποία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Αν επισκεφτείτε για πρώτη φορά το κομμωτήριο μας θα προηγηθεί μία συνέντευξη για να καθορίσουμε τον τύπο των μαλλιών σας το χρώμα, προηγούμενες εφαρμογές καθώς και πιθανές αλλεργίες σε προϊόντα και τεχνικές. Σημαντικό: ανά περίπτωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και βαφές χωρίς αμμωνία και PPD χωρίς όμως τις ίδιες δυνατότητες με τις κλασσικές βαφές ή ακόμα και χρωμομάσκες!

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην συγκεκριμένη υπηρεσία επιλέγονται με βάση την αποτελεσματικότητά τους ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρωτίστως όμως με κριτήριο την προστασία και περιποίηση των μαλλιών.

Σημαντικό

Η υπηρεσία αφορά εφαρμογή σε φυσικά μαλλιά ή πρόσφατα βαμμένα μαλλιά. Αν χρειάζεται βαφή η ρίζα των μαλλιών ή πέρασμα βαφής στο μαλλιά τότε χρεώνεστε με επιπλέον υπηρεσία!