Αντρικά κουρέματα στο κομμωτήριο Colour Masters

Ανδρικά Κουρέματα

0 out of 5

9.00

Λούσιμο, Κούρεμα, Λούσιμο, Styling

Περιγραφή

Ανδρικά Κουρέματα

Τα ανδρικά κουρέματα θεωρούνται συνήθως εύκολα και απλά και μπορεί να μοιάζουν έτσι. Ωστόσο όπως όλα τα κουρέματα θα πρέπει να ληφθούν υπ  όψιν το σχήμα του προσώπου και του κεφαλιού, το στυλ του πελάτη καθώς και τυχόν ιδιαιτερότητες που θα πρέπει να διαχειριστούμε όπως αραίωση κλπ.

Προετοιμασία

Πριν το κούρεμα συζητάμε με τον πελάτη για να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει και πώς χτενίζει τα μαλλιά του. Κατόπιν λούζουμε στον λουτήρα για να απομακρύνουμε το styling και να προχωρήσουμε  στο κούρεμα.

Εφαρμογή Κουρέματος

Αφού έχουμε κατανοήσει πλήρως τι θέλει ο πελάτης περνάμε στο κούρεμα και κατόπιν λούζουμε τα μαλλιά ξανά για να απομακρύνουμε τις τρίχες. Τέλος εφαρμόζουμε το κατάλληλο προϊόν styling για να αναδείξουμε το κούρεμα.

Γενικά

Η υπηρεσία “Ανδρικά Κουρέματα”  περιλαμβάνει τα παραπάνω βήματα το οποία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Αν επισκεφτείτε για πρώτη φορά το κομμωτήριο μας θα προηγηθεί μία συνέντευξη για να καθορίσουμε τον τύπο των μαλλιών και του τριχωτού σας.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην συγκεκριμένη υπηρεσία επιλέγονται με βάση την αποτελεσματικότητά τους ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρωτίστως όμως με κριτήριο την προστασία και περιποίηση των μαλλιών.